Τζορτζ Μπάλντοκ: Η πιθανή αιτία θανάτου του – Τα τελευταία νέα

Μεγάλο σοκ στον Παναθηναϊκό και γενικότερα δτο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η πιθανή αιτία θανάτου του - Τα τελευταία νέα

Ο άτυχος αθλητής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.

Οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα, με την Αστυνομία και τους αρμόδιους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται ο θάνατός του να προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς, αν και τα ακριβή αίτια θα επιβεβαιωθούν από την ιατροδικαστική έρευνα που ακολουθεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγός του, που ζει στην Αγγλία με το παιδί τους, ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του από το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10). Αφού πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς νέα του, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος με τη σειρά του πήγε να δει τι είχε συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης, αφού πήδηξε τον φράχτη, βρήκε τον ποδοσφαιριστή νεκρό στον πάτο της πισίνας.

Στις 22:29 κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στις 22:38, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να επιβεβαιώνει τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις τραυματισμού στο σώμα του ποδοσφαιριστή, και οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως η σορός του δεν φέρει σημάδια βίας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα εναντίον της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Exit mobile version