Μπάλντοκ: Σε κατάσταση «σοκ» ο Αλόνσο

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη. Ο Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη το βράδυ, 9/10, στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Η αντίδραση στο ΟΑΚΑ για Αλόνσο

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (ο υπεύθυνος αγώνων Σπύρος Βλάχος, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Τζαβέλλας), με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Συντετριμμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα αποδυτήρια της ομάδας, τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα και Μάγκνουσον συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbeast.gr, σε κατάσταση «σοκ» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (9/10) κι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από φιλικό πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Exit mobile version