Τζορτζ Μπάλντοκ: Συντετριμμένος o Γιώργος Τζαβέλλας

Οι παράγοντες και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έχουν μείνει συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του αθλητή που ανήκε τόσο στην ομάδα του Παναθηναϊκού όσο και στην εθνική ομάδα.

Παναθηναϊκός: Η συνάντηση του Τζαβέλλα με τον Τάνκοβιτς (pic)

Στον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η λέξη σοκ είναι λίγη να περιγράψει το πως βιώνουν στον Παναθηναϊκό την τραγική είδηση για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο έμενε ο Μπάλντοκ τους τελευταίους μήνες ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε την σορό του, με τον Διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Τζαβέλλα, να σπεύδει αμέσως εκεί συντετριμμένος και να ενημερώνεται για τον θάνατο του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr