Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία του Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ έχει μια τελευταία ευκαιρία προκειμένου να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί για εκείνον και να κάνει κι ο ίδιος μια νέα αρχή.

Παναθηναϊκός: Διορθώνονται τα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ;

Στην υπόθεση του Αντράζ Σπόραρ η όλη διαχείριση από πλευράς Παναθηναϊκού είναι εντελώς λάθος, καθώς στην ομάδα φρόντισαν αρχικά να του δείξουν με κάθε τρόπο ότι δεν τον υπολογίζουν, ενώ στην πορεία ξαφνικά ο Ντιέγκο Αλόνσο άρχισε να τον χρησιμοποιεί και πάλι σαν βασικό κι αλλαγή.

Ο Σλοβένος με όλο αυτό το κλίμα δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν ήταν ένας killer, πλέον βλέπουμε μακράν τον χειρότερο Σπόραρ που έχουμε δει στην πορεία του στον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά μπορεί η ψυχολογία του ίδιου, ψάχτηκε να φύγει το καλοκαίρι, να βρίσκεται στα τάρταρα, όμως πλέον με τον Φώτη Ιωαννίδη στα… πιτς και τον Γερεμέγεφ να μην παίζει βασικός, όπως την περίοδο που ο Έλληνας φορ ήταν σε αποθεραπεία λόγω του προβλήματος στον ώμο, ο Σπόραρ έχει χρυσή ευκαιρία ν’ αντιστρέψει την όλη κατάσταση.

Τα επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ (εκτός), Τσέλσι (εντός), Άρη (εντός) είναι πολύ σημαντικά και για τον Σλοβένο φορ, ο οποίος με μια καλή εικόνα σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον προπονητή του.

Exit mobile version