Παναθηναϊκός: Ώρα να γυρίσει τον διακόπτη - Κάντε το όπως με τη Λανς

Το Τριφύλλι οφείλει να… γυρίσει τον διακόπτη και να επανέλθει σε μια αγωνιστική πραγματικότητα αντάξιας της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που διατηρεί στις τάξεις του.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αγωνίζεται όπως κόντρα στη Λανς στο ΟΑΚΑ, όταν και πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκρισή του στο League Phase του UEFA Conference League.

Δηλαδή, θα πρέπει να επιτευχθεί το πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο που αφορά το πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα με απώτερο σκοπό την εκτεταμένη προσπάθεια για να σκοράρει η ομάδα.

Η τελευταία φορά που έγινε πράξη το σχέδιο του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν κόντρα στους Γάλλους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την αρμάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει τον στόχο της.

Με γνώμονα αυτήν την εμφάνιση και τη δεδομένη ποιότητα που υπάρχει στο «πράσινο» ρόστερ, το Αθηναϊκό κλαμπ οφείλει να γυρίσει τον… διακόπτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr