Παναθηναϊκός: Το τρίτο χειρότερο ξεκίνημα ανήκει στον Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πραγματοποιήσει με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες το χειρότερο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 14 χρόνια.

Παναθηναϊκός: Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται κατά του Αλόνσο...

Η φτωχή συγκομιδή των 8 βαθμών σε 6 παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό φέρνει μια από τις χειρότερες εκκινήσεις του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τους 8 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς στη Superleague (δύο ντέρμπι), δηλαδή το 44.4%.

Μόνο στη δεύτερη σεζόν του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού (2019-20) και την αμέσως επόμενη περίοδο (2020-21) των Πογιάτος, Συλαϊδόπουλου, Μπόλονι, είχε πραγματοποιήσει χειρότερες εκκινήσεις το «τριφύλλι».

Στην πρώτη περίπτωση (επί Δώνη), οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μία θλιβερή εκκίνηση 5 βαθμών, με βαριές ήττες απ’ τον ΟΦΗ (1-3 στο ΟΑΚΑ) και τον Αρη (4-0 στη Θεσσαλονίκη), έφεραν δύο ισοπαλίες με τη Λαμία (1-1 εκτός) και τον Ολυμπιακό (1-1 εντός), ηττήθηκαν ως τυπικά γηπεδούχοι στη Ριζούπολη απ’ την Ξάνθη με 1-0 και νίκησαν μόνο τον Πανιώνιο με 1-0 στη Ν. Σμύρνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr