«Δεν δυναμιτίζει το κλίμα με Λανουά ο Παναθηναϊκός – Οι επόμενες κινήσεις»

Το Τριφύλλι παίρνει απόσταση από ενδεχόμενη σύγκρουση με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, ο οποίος κατά την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων, αγνόησε ορισμένες που θεωρούνται ως και... «καραμπινάτες».

«Δεν δυναμιτίζει το κλίμα με Λανουά ο Παναθηναϊκός - Οι επόμενες κινήσεις»

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφαν Λανουά, μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής, αναλύει σε βίντεο τις αμφισβητούμενες φάσεις που έχει ο ίδιος επιλέξει από τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά, για την 5η αγωνιστική, από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό απουσιάζει η γροθιά του Γκουγκεσασβίλι στον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Μάλιστα, οι «Πράσινοι» υποστηρίζουν ότι ο αρχιδιαιτητής επιχειρεί να εμφανίσει το Τριφύλλι ως «ευνοούμενο» αφού στο βίντεο παρουσιάζει το χέρι του Αράο για το οποίο δεν καταλογίστηκε πέναλτι.

Τέλος, οι ιθύνοντες του κλαμπ τονίζουν ότι πριν τη φάση του Βραζιλιάνου όσο και στο γκολ της ισοφάρισης των Σερραίων έχουν προηγηθεί σκληρά επιθετικά φάουλ.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την Livesport, η ΠΑΕ έχει δεδομένα παράπονα από την ΚΕΔ αλλά οι τόνοι αναμένεται να παραμείνουν ως έχει.

Exit mobile version