«Αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Βαγιαννίδης - Ποια ομάδα έδινε 2,8 εκατομμύρια»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν από τους παίκτες για τους οποίους ασχολήθηκαν αρκετές ομάδες το καλοκαίρι για εκείνον.

«Αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Βαγιαννίδης - Ποια ομάδα έδινε 2,8 εκατομμύρια»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ζεστό καλοκαίρι, καθώς δύο ομάδες είχαν ασχοληθεί για εκείνον χωρίς όμως κάποια από τις δύο περιπτώσεις να προχωρήσει.

Αρχικά η πρώτη ομάδα που είχε ενδιαφερθεί ζεστά για τον Βαγιαννίδη και μάλιστα είχε κάνει και αρκετά καλή πρόταση ήταν η Μποταφόγκο, η οποία έφτασε κοντά στον παίκτη, όμως τελικά ο Παναθηναϊκός δε δέχθηκε να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη ομάδα που ήρθε με πρόταση, χωρίς επίσης να προχωρήσει, για τον Έλληνα μπακ ήταν η Μπράγκα, η οποία μάλιστα έδωσε 2,8 εκατ ευρώ συνολικά, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Τελικά ο Έλληνας μπακ έμεινε στους πράσινους και πλέον η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μια άλλη και δύσκολη υπόθεση για τους πράσινους, καθώς σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον ποδοσφαιριστή του ως ελεύθερο έχοντας στο κόλπο τόσο τον ΠΑΟΚ -αρέσει στον Λουτσέσκου- όσο και την ΑΕΚ με την οποία συνδέεται μαζί της κι από το παρελθόν.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr