Ο Τετέ είναι η πιο ακριβή πώληση ξένου στην Τουρκία - Τα χρήματα που έδωσε ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου ν’ αποκτήσει τον Τετέ και να ενισχυθεί σημαντικά στα εξτρέμ.
Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι ήταν αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές αξίας, οι οποίοι θα τον ανέβαζαν αυτόματα επίπεδο.
Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Τετέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γαλατασαράι και αποτελεί φέτος την ακριβότερη πώληση ξένου παίκτη, από τουρκική ομάδα.
Πιο αναλυτικά για να τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να ξοδέψει 4,75 εκατ. ευρώ (το ανακοίνωσε ο ίδιος ο τουρκικός σύλλογος) κι από εκεί και πέρα πλήρωσε και 2,5 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για λογαριασμό του Βραζιλιάνου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣυνολικά, λοιπόν, οι πράσινοι χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους 7,25 εκατ. ευρώ προκειμένου να ντύσουν στα πράσινα έναν ομολογουμένως εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τετ α τετ… από απόσταση στο Κόμο – Τι έγινε με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους
- «Σάρωσε» το ΣΠΟΡ FM TV: Πόσοι ήταν οι μοναδικοί χρήστες το πρώτο Σαββατοκύριακο
- Απίθανος Μπάντιο: Πώς έπαιξε με τη Μακάμπι και γιατί έμεινε έξω με Βίκο
- «Τα μισά εισιτήρια με τη Φενέρ πουλήθηκαν σε τρεις ώρες»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα