Φώτης Ιωαννίδης: Πάρτι εκατομμυρίων για «πάρτη» του - Εκτόξευση με... δεκαπλασιασμό!

Ολόκληρη η Ευρώπη «παραμιλά» για το μυθικό γκολ που πέτυχε ο άσος του Τριφυλλιού με την Εθνική Ομάδα κόντρα σε αυτήν της Ιρλανδίας, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για το τεράστιο διπλό.

Φώτης Ιωαννίδης: Πάρτι εκατομμυρίων για «πάρτη» του - Εκτόξευση με... δεκαπλασιασμό!

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από τον Αύγουστο του 2020 και η απίθανη εκτόξευσή του δεν έχει προηγούμενο αφού συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ πολιορκούσαν τους «Πράσινους» καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στις 12 Οκτωβρίου του 2020 και ενώ τότε ο Έλληνας φορ δεν είχε αρκετές συμμετοχές και γκολ με το «Τριφύλλι», η αξία του ήταν στις 400.000 ευρώ, σε πιάνει… «δέος» με το που έχει καταφέρει να φτάσει.

Πόσο αξιολογείται τώρα, σύμφωνα με το Transfermarkt; Στα 13 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2022, σε 20 μήνες δεκαπλασίασε την αξία του και αυτό είναι μόνο η… αρχή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr