Παναθηναϊκός: Πρόβλημα... επιστροφής με Πελίστρι λόγω Εθνικής!
Το Τριφύλλι βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα… απρόσμενο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Ουρουγουανός άσος έχει… μπλέξει για τα καλά με το πρόγραμμα στην Εθνική του ομάδα.
Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Φακούντο Πελίστρι θα ενσωματωθεί αργά σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα και θα προλάβει βαριά 1 με 2 προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Και αυτό γιατί αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης τα ξημερώματα της Τετάρτης, την Πέμπτη το βράδυ θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η πρώτη του προπόνηση να γίνει την Παρασκευή.
Δεν είναι πρώτη φορά, εξάλλου, που οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες, φέρνουν τα… πάνω – κάτω στους συλλόγους είτε με τραυματισμούς είτε με ανάλογες περιπτώσεις όπως του «Φάκου».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε