Παναθηναϊκός: Πρόβλημα... επιστροφής με Πελίστρι λόγω Εθνικής!

Το Τριφύλλι βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα… απρόσμενο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Ουρουγουανός άσος έχει… μπλέξει για τα καλά με το πρόγραμμα στην Εθνική του ομάδα.

Παναθηναϊκός-Λανς 2-0: Η ραδιοφωνική περιγραφή της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ πρόκρισης (vid)

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Φακούντο Πελίστρι θα ενσωματωθεί αργά σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα και θα προλάβει βαριά 1 με 2 προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης τα ξημερώματα της Τετάρτης, την Πέμπτη το βράδυ θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η πρώτη του προπόνηση να γίνει την Παρασκευή.

Δεν είναι πρώτη φορά, εξάλλου, που οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες, φέρνουν τα… πάνω – κάτω στους συλλόγους είτε με τραυματισμούς είτε με ανάλογες περιπτώσεις όπως του «Φάκου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr