Παναθηναϊκός: Πρόβλημα... επιστροφής με Πελίστρι λόγω Εθνικής!
Το Τριφύλλι βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα… απρόσμενο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Ουρουγουανός άσος έχει… μπλέξει για τα καλά με το πρόγραμμα στην Εθνική του ομάδα.
Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Φακούντο Πελίστρι θα ενσωματωθεί αργά σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα και θα προλάβει βαριά 1 με 2 προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Και αυτό γιατί αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης τα ξημερώματα της Τετάρτης, την Πέμπτη το βράδυ θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η πρώτη του προπόνηση να γίνει την Παρασκευή.
Δεν είναι πρώτη φορά, εξάλλου, που οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες, φέρνουν τα… πάνω – κάτω στους συλλόγους είτε με τραυματισμούς είτε με ανάλογες περιπτώσεις όπως του «Φάκου».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία