«Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αρέσει στο Big Four - Θυμίζει Ολιβέιρα - Ουναχί»

Οι «κεραίες» της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι στραμμένες προς έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που έχει παραστάσεις πλέον και στο MLS.

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αρέσει στο Big Four - Θυμίζει Ολιβέιρα - Ουναχί»

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog.gr:

«Δόθηκε δανεικός στην Αθλέτικ Οτάβα (στον Καναδά), επέστρεψε στη Montreal FC, ξανά τώρα είναι στην Ατάβα και, μάλιστα, τα πηγαίνει πολύ καλά!

Στον Παναθηναϊκό υπήρχε η σκέψη για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά η πρόταση από το MLS είχε πάρει μακριά τον Ηλιάδη. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U17, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου του 2024 και μένει ελεύθερος.

Μηχανάκι στον χώρο του κέντρου, ελαφρύς και με καλή τεχνική, σουτάρει δυνατά, με εξαιρετικό αριστερό πόδι, μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμος ως εσωτερικός αριστερός μέσος.

Πλέον έχει παραστάσεις και από το MLS, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να υπογράψει χωρίς κόστος και, παράλληλα, να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο σε όποια ομάδα τού Big 4 μπορεί να προκρίνει την περίπτωσή του, είναι σημαντικό.

Κρατήστε το όνομά του γιατί είναι παίκτης τύπου Σέρτζιο Ολιβέιρα ή Αζεντίν Ουνάχι, αλλά προφανώς όχι σε αυτό το επίπεδο ή με αυτή την εμπειρία. Παρόλα αυτά είναι Έλληνας, μπορεί να έρθει δωρεάν, κι αξίζει να πάρει την ευκαιρία.

Η ΕΠΟ, πάντως, δεν αποκλείεται να του την δώσει την ευκαιρία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολύ εύκολα πια μπορεί να βρεθεί κάποιος από το MLS σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είτε αυτό είναι το ελληνικό είτε κάποιο άλλο…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr