Παναθηναϊκός όλα για όλα! Τρία ντέρμπι και Conference σε 20 μέρες

Αμέσως μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαρύ και ταυτόχρονα και απαιτητικό, καθώς σε 20 μέρες θα δοθούν πέντε δύσκολα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός: Τα 21 ματς σε πρωτάθλημα, Conference και Κύπελλο έως τα Χριστούγεννα

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση μετά τις εθνικές ομάδες έχοντας ένα τρομερά γεμάτο κι απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα, ώστε να φέρει θετικά αποτελέσματα και να μη χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Αρχικά οι πράσινοι πηγαίνουν στην Τούμπα, για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ (15/09) κι έπειτα υποδέχονται στις 22/09 τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ στο μοναδικό, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι απ’ όσα θα δώσουν.

Από εκεί και πέρα στις 29 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να κοντραριστεί με την ΑΕΚ κι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ στις 06/10, για να κλείσει τα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα (03/10) αναμένεται να ταξιδέψει στη Βοσνία, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει για το Conference League την Μπόρατς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr