Παναθηναϊκός: Μεγάλες ολλανδικές ομάδες παρακολουθούν τον Ντραγκόφσκι

Οι αποκρούσεις του Ντραγκόφσκι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έχουν «ενεργοποιήσει» αρκετές ολλανδικές ομάδες που τον παρακολουθούν στενά.

Παναθηναϊκός: Μεγάλες ολλανδικές ομάδες παρακολουθούν τον Ντραγκόφσκι

Σύμφωνα με το SDNA μεγάλοι σύλλογοι από την Ολλανδία έχουν κυκλώσει και βλέπουν τις εμφανίσεις του Πολωνού γκολκίπερ με το Τριφύλλι.

Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Στην ρεβάνς ο Πολωνός κίπερ έκανε μια ακόμα σπουδαία βραδιά «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με σωρεία μεγάλων επεμβάσεων που κράτησαν…όρθιο τον Παναθηναϊκό, ενώ απέκρουσε και δύο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» από τα 11 μέτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η top εμφάνιση του Ντραγκόφσκι στον επαναληπτικό αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, κέρδισε τον σχολιαστή του ολλανδικού καναλιού που κάλυψε το παιχνίδι.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης… «ο Ντραγκόφσκι αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα που θα πρέπει να βρίσκεται στην ατζέντα όλων των τμημάτων σκάουτινγκ των μεγάλων ολλανδικών κλαμπ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr