Παναθηναϊκός: Τι περιλαμβάνει το νέο «χρυσό» συμβόλαιο του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Φώτη Ιωαννίδη προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τους όρους της συμφωνίας τους.

Αλαφούζος: «Δεν πουλάω τον Ιωαννίδη» (pic)

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι έδωσε πολύ μεγάλες μάχες και τελικά κατάφερε να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ήθελε κι εκείνος να παραμείνει στο Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα μπορεί οι προτάσεις να ήταν δελεαστικές, όμως στο σύλλογο το πλάνο ήταν ξεκάθαρο και στα μελλοντικά σχέδια βρισκόταν κι ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ομάδας, δεδομένα, θα προχωρούσαν σε επέκταση συμβολαίου με τον 24χρονο διεθνή, προκειμένου να τον δέσουν στο Κορωπί και να βασιστούν πάνω σ’ αυτόν και για το μέλλον.



Αξίζει να σημειωθεί πως η επικείμενη συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τον Παναθηναϊκό εντός του μήνα να καλεί τον παίκτη στα γραφεία του, προκειμένου να μπει το νερό στ’ αυλάκι κι ο παίκτης να έχει υπογράψει ένα νέο και ταυτόχρονα χρυσό συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να τριπλασιάσει περίπου τις αποδοχές του Ιωαννίδη κι έπειτα να προσθέσει εντός της συμφωνίας μια σειρά από bonus, τα οποία στόχο θα έχουν να δώσουν έξτρα κίνητρα και φιλοδοξίες στον παίκτη με στόχο πάντα και το καλο της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή ο Φώτης Ιωαννίδης αμείβεται μ’ ένα συμβόλαιο κοντά στις 500 χιλ. ευρώ με τις αποδοχές του στο νέο να εκτοξεύονται στα 1,2 εκατ. ευρώ έως και το 2028!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr