Αίτημα της ΕΠΟ στο κράτος για ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line technology

Η συνάντηση Γκαγκάτση-Βρούτση έβγαλε είδηση καθώς απομένει η σύμφωνη γνώμη των ΠΑΕ για να τεθεί σε εφαρμογή το ημιαυτόματο οφσάιντ.

Αίτημα της ΕΠΟ στο κράτος για ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line technology

Η ΕΠΟ επιχειρεί να διώξει και την τελευταία σκιά με αφορμή τις φωνές περί των γραμμών στα ματς των πρώτων δύο αγωνιστικών.

Ζητήθηκε λοιπόν συνάντηση με το υφυπουργείο αθλητισμού με στόχο να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα το ημιαυτόματο οφσάιντ που έχει ένα κόστος συνολικά κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η έρευνα έχει ήδη γίνει, οι ΠΑΕ γνωρίζουν το κόστος αλλά θα πρέπει να το πληρώσουν κιόλας αν θέλουν να καθαρίσει οποιαδήποτε σκιά υπάρχει γύρω από τις αποφάσεις και τις γραμμές στα οφσάιντ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης συμφώνησε τόσο με το ημιαυτόματο οφσάιντ όσο και με την goal line technology και δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει άμεσα η σχετική σύμβαση, αν, φυσικά, συμφωνήσουν και οι ΠΑΕ προκειμένου να δοθούν τα χρήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr