«Ουρουγουανός σέντερ φορ ψάχνεται για... Παναθηναϊκό» (vids)

Με την έλευση των Αλόνσο-Πελίστρι ο Μάξι Γκόμες δεν θα παρουσιαζόταν αρνητικός να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του άλλοτε συμπαίκτη του, Τάσο Μπακασέτα.

«Ουρουγουανός σέντερ φορ ψάχνεται για... Παναθηναϊκό» (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο άλλοτε παίκτης των Βαλένθια, Τραμπζονσπόρ και Θέλτα, ψάχνεται (και) στην Ελλάδα για καινούργια ποδοσφαιρική…στέγη και μένει να φανεί, κατά πόσον μπορεί να υπάρξει ή όχι «ζεστό» ενδιαφέρον από κάποια ελληνική ομάδα για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Γκόμες είναι 32 φορές διεθνής (4 γκολ) με την Εθνική Ουρουγουάης και προέρχεται από μία κακή σεζόν στην Κάντιθ, δεδομένου πως σε σύνολο 34 αγώνων δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την ομάδα του να υποβιβάζεται στη La Liga 2,

Τα λαμπερά…φεγγάρια της καριέρας του είναι συνδεδεμένα με τις θητείες του σε Βαλένθια (109 συμμετοχές – 22 γκολ – 11 ασίστ), Θέλτα (75 ματς – 31 γκολ – 10 ασίστ).

Το καλοκαίρι του ΄19 οι «νυχτερίδες» ξόδεψαν 14,5 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Θέλτα και τρία χρόνια αργότερα (2022) μεταπήδησε στην Τραμπζονσπόρ έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Με την τουρκική ομάδα είχε συνολικά 7 γκολ – 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια.

Στην πατρίδα του έπαιξε στην Ντενφενσόρ Σπόρτινγκ Κλαμπ με τη φανέλα της οποίας έγραψε στο κοντέρ 29 γκολ – 12 ασίστ σε 52 ματς.

Όσο για τις αγωνιστικές συστάσεις που τον συνοδεύουν; Παρά το ύψος του (1,87μ.) γρήγορος και ικανός με την μπάλα στα πόδια, έχει την ικανότητα να παίζει μέσα κι έξω από την περιοχή σε ρόλο φουνταριστού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr