Παναθηναϊκός: Έξι παίκτες στον... αέρα

Το Τριφύλλι προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου να κλείσει τα «ανοιχτά μέτωπα» του ρόστερ και να ελευθερώσει χώρο στο αγωνιστικό μπάτζετ.

Παναθηναϊκός: Τέσσερις μεταγραφάρες για να μην τα χάσει όλα!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του, με τους ίδιους να καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η τριάδα Κλεϊνχέισλερ, Τρουιγιέ και Τσοκάι ήταν γνωστό από την προετοιμασία ότι δεν υπολογίζονται, ενώ εδώ και καιρό ψάχνουν ομάδα για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, οι Ρούμπεν Πέρεθ και Αϊτόρ βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα εκτός ομάδας αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τους έχει στο πλάνο του.

Τέλος, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι και αυτός στο ίδιο επίπεδο, αφού ο αποκλεισμός του από την 20άδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δείχνει ότι ο Αλόνσο δεν τον έχει ψηλά στην ιεραρχία των παικτών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr