Αυτοκριτική Γιαννακόπουλου: «Έβλεπα τα στραβά, το μυαλό ήταν αλλού. Λάθος, δεν θα ξαναγίνει»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αυτοκριτική μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε νέα τοποθέτηση, αυτή τη φορά με πιο αυτοκριτική διάθεση, μετά την ολοκλήρωση της EuroLeague και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στάθηκε στα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια του Τριφυλλιού, αναφέρθηκε στο τέταρτο του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως δίνει συγχαρητήρια, καθώς μέσα στο γήπεδο αγωνίζονται και αθλητές.
Παράλληλα, δεν αποδέχθηκε την άποψη ότι δεν έχει ευθύνη για όσα δεν πήγαν καλά στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως τα προβλήματα τα έβλεπε, αλλά το μυαλό του βρισκόταν αλλού.
Η τοποθέτησή του:
«Επτά ευρωπαϊκά έχουμε πάρει. Εσείς πήρατε το τέταρτό σας. Εγώ θα σας συγχαρώ, γιατί μέσα σε όλα, παίζουν και οι αθλητές. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Δε δέχομαι αυτά που μου στέλνετε ότι δεν φταίω, έκανα ό,τι μπορούσα. Αυτό είναι σε χρηματικό, λίγα χρήματα παραπάνω. Τα στραβά τα έβλεπα και το μυαλό ήταν αλλού. Λάθος, δεν θα ξαναγίνει.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»