Αιχμές Χεζόνια: «Κάποια περίεργα πράγματα στο τέλος...»
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στάθηκε στο φινάλε του τελικού, αποθέωσε τη Ρεάλ και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.
Ο Μάριο Χεζόνια δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό στον τελικό της EuroLeague, όμως φρόντισε να κρατήσει ψηλά την προσπάθεια της ομάδας του.
Ο Κροάτης φόργουορντ, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, μίλησε με έντονο συναίσθημα για τους συμπαίκτες του, τονίζοντας την περηφάνια του για τη συνολική παρουσία της Ρεάλ.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για όσα συνέβησαν στο φινάλε, κάνοντας λόγο για «περίεργα πράγματα» και «άβολες καταστάσεις», χωρίς όμως να παραλείψει να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.
Ο Χεζόνια στάθηκε και στο βάρος της ήττας, καθώς η Ρεάλ έχασε ακόμη έναν τελικό μέσα στη σεζόν, αλλά έστειλε μήνυμα επιστροφής για το τρόπαιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Τίποτα, φίλε. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους συμπαίκτες μου, εξαιρετικά περήφανος για κάθε άτομο αυτού του συλλόγου. Δείξαμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο.
Ήρθαμε με την καρδιά μας, με όλη μας την ενέργεια. Τους είχαμε. Τους είχαμε, αλλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το αξίζουν. Τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική σεζόν, κάτι που δεν είναι πλέον εύκολο. Έχουν έναν σπουδαίο προπονητή, τεράστιο ρόστερ.
Κάποια περίεργα πράγματα στο τέλος δόθηκαν και κάποιες άβολες καταστάσεις εμφανίστηκαν. Αλλά τίποτα. Συγχαρητήρια σε αυτούς. Και θέλω να πω ιδιαίτερα αυτό σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους συμπαίκτες μου, ότι είμαι εξαιρετικά περήφανος γι’ αυτούς, ότι το χρησιμοποιούν αυτό. Είναι χάλια. Είναι απογοητευτικό. Δεν είναι εύκολο, γιατί αυτός είναι τώρα ο τρίτος τελικός που χάνουμε φέτος. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για αυτό που έρχεται γιατί επιστρέφουμε για αυτό το τρόπαιο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Προ των πυλών νέα μεταγραφικά χτυπήματα - Οι επόμενες κινήσεις του Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»