«Σέντερ φορ του Ατζούν για αντι-Σπόραρ στον Παναθηναϊκό»

Δημοσίευμα κάνει λόγο για την περίπτωση του Αρνέλ Γιακούποβιτς της Μάριμπορ του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Άντραζ Σπόραρ στο ρόστερ και να μοιραστεί τη θέση του 2ου επιθετικού με τον Άλεξ Γερεμέγεφ.

«Σέντερ φορ του Ατζούν για αντι-Σπόραρ στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Το σενάριο που κυκλοφορεί, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα παραχωρήσει τον Φώτη αλλά θα φέρει ακόμα δύο παίκτες 11άδας, όπως είναι και όλοι όσοι έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής φέτος: Τετέ, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Ντραγκόφσκι, Γεντβάι! Όλοι τους 11αδάτοι, κι έχουν δαπανηθεί στις ομάδες τους κοντά στα 13 εκατ. ευρώ.

Οπότε όχι μόνο δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, αλλά θα αποκτηθούν και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές αφού ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει στο τέλος τής μεταγραφικής περιόδου να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Προσοχή: Όχι να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια μέχρι το τέλος και ο,τι έρθει. Αλλά να κατακτήσει τον τίτλο. Για αυτό χρειάζεται να “ματώσει” κι άλλο οικονομικά, να δώσει κι άλλα χρήματα για να φέρει δύο ακόμα παίκτες για το βασικό σχήμα.

Δηλαδή έναν χαφ και εξτρέμ επιπέδου. Ίσως και έναν επιθετικό, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το μέλλον του Σπόραρ.

Υπάρχει ο Κερέμ Ακτούρογλου της Γαλατά, που μπορεί με την παρέμβαση του Ατζούν να έρθει στην ομάδα.

Να πούμε ένα ακόμα όνομα που υπάρχει ως ψίθυρος στο ρεπορτάζ των Πράσινων, ως ένας ακόμα που μπορεί να έρθει (όχι στους 11αδατους που γράψαμε); Αρνέλ Γιακούποβιτς, επιθετικός, 26 ετών, ψηλός και ποιοτικός, κοντρολαρισμένος και καλός σκόρερ.

Μια χαρά για να μοιραστεί τη θέση τού Νο2 φέτος με τον Γερεμέγεφ, αν φύγει ο Σπόραρ. Κάτι ακόμα σημαντικό: Έχει θητεία σε Αγγλία (Μίντλεσμπορ), Ιταλία (Γιουβέντους, Έμπολι), Αυστρία (Στουρμ Γκρατς και Αούστρια Βιέννης) και, το πιο σημαντικό, τώρα έχει συμβόλαιο με τη Μάριμπορ.

Την ομάδα, δηλαδή, που ανήκει στον Ατζούν και είναι όλα πιο εύκολα όταν στη μέση βρίσκεται ο Τούρκος παράγοντας. Κάπως έτσι, άλλωστε, θα πάει και ο Τσοκάι στην ομάδα της Σλοβενίας…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr