Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος επανάφερε το όνομα του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Κερέμ Ακτούρκογλου το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8).

«Ρώτησε για Κερέμ Ακτούρκογλου ο Παναθηναϊκός»

Πληροφορίες από την Τουρκία ανέφεραν πως ο Κερέμ Ακτούρκογλου προβάρει τα πράσινα, καθώς οι δύο σύλλογοι είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ είναι και επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Βέβαια, υπάρχουν ερωτηματικά για το πώς ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει μια τόσο ακριβή μεταγραφή μετά από εκείνη του Τετέ.

Το Transfermarkt κοστολογεί τον Ακτούρκογλου στα 15 εκατ. ευρώ, η Γαλατασαράι πιθανότατα θα συναινούσε με ένα ποσό στα 12-13 εκατ. ευρώ, όπως συνέβη και με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Από κει και πέρα, ο «μαθητής» του Φατίχ Τερίμ ζητάει καθαρό μισό 4-4,5 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων. Όπως καταλαβαίνετε, οι «πράσινοι» θα πάνε σε συμφωνία 25 εκατ. ευρώ το λιγότερο για να πάρουν τον Ακτούρκογλου, αν επαληθευτούν οι Τούρκοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr