ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια ενόψει Άγιαξ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το σημερινό ματς κόντρα στον Άγιαξ και πιο συγκεκριμένα για τα εισιτήρια του αγώνα.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Σημαντική ενημέρωση για τα εισιτήρια ενόψει Αγιαξ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ τον Άγιαξ σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ευρωπαϊκό του μέλλον στο Europa League.

Μάλιστα το γήπεδο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, ενώ παράλληλα η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια το σημερινού αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ενημέρωση για τους φιλάθλους της ομάδας μας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των εισιτηρίων τους πριν την άφιξή τους στο γήπεδο για τον αγώνα Παναθηναϊκός- Άγιαξ.

Ειδικότερα:

1. Οι Έλληνες φίλαθλοι παρακαλούνται να συνδέονται με τους κωδικούς TaxisNet και όχι από την επιλογή για non Greek residents.

2. Οι αλλοδαποί φίλαθλοι και οι Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού παρακαλούνται να στέλνουν τον αριθμό κίνησης της παραγγελίας τους στο info@paotickets.gr.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr