Ατζέντης Ακτούρκογλου: Πήρε θέση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Ο Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Σπαρτάκ Μόσχας και της Γαλατασαράι για την αγορά του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Ατζέντης Ακτούρκογλου: Πήρε θέση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Αν και διαρρέεται από την Τουρκία πως ο Κερέμ Ακτούρκογλου δεν «καίγεται» να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή πήρε θέση για την υπόθεση και αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως διαβάσατε, η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Ακτούρκογλου και του Ντέρικ Κεν.

Ο ατζέντης Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Γαλατασαράι και της Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο, δεν έχουμε συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους στο συμβόλαιο του Ακτούρκογλου.

Ο Κερέμ ενδιαφέρεται για τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει αυτή η συνεργασία.»

Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του «μαθητή» του Φατίχ Τερίμ, δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι από το «πράσινο» περιβάλλον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr