«Απέρριψε πρόταση από τη Μόσχα ο πατέρας του Ακτούρκογλου»

Η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε μια προσφορά άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλατασαράι για τους Ντέρικ Κεν και Κερέμ Ακτούρκογλου σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Κόντρα στο... ρεύμα τούρκικη σελίδα: «Πείστηκε να παραμείνει στη Γαλατασαράι ο Ακτούρκογλου» (pic)

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται στη λίστα των πράσινων προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τσιχάν Ντισλί η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε μια προσφορά άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλατασαράι για τους Ντέρικ Κεν και Κερέμ Ακτούρκογλου.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ η διοίκηση ενέκρινε τη μεταγραφή, όμως ο πατέρας του Ακτούρκογλου δεν έδωσε το πράσινο φως και έτσι οι συζητήσεις δεν προχώρησαν με την υπόθεση να παγώνει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε μια προσφορά άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλατασαράι για τους Ντέρικ Κεν και Κερέμ Ακτούρκογλου.

Αν και η διοίκηση ενέκρινε τη μεταγραφή, ο πατέρας του Κερέμ δεν δέχτηκε αυτή την προσφορά, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr