Ιωαννίδης: Νέα στοιχεία για το ταξίδι της Σπόρτινγκ στην Αθήνα και τα χρήματα στο τραπέζι

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιθυμεί ν’ αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να το καταφέρει, όμως μέχρι στιγμής δίχως αποτέλεσμα.

Οι δύο λόγοι που ο Παναθηναϊκός αγόρασε τα δικαιώματα του Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει κατακόρυφη άνοδο, τρομερή ποδοσφαιρική εξέλιξη και τραβάει τα βλέμματα μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα μία απ’ αυτές τις ομάδες είναι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μάλιστα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει ακόμα, καθώς μεγάλο εμπόδιο στην όλη υπόθεση είναι ο Παναθηναϊκός.

Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής των «Λιονταριών», Ούγκο Βιάνα, πραγματοποίησε το ταξίδι στην Αθήνα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, για να πιέσει τους πράσινους να πουν το «ναι».

Μάλιστα το συγκεκριμένο ταξίδι έγινε τις προηγούμενες μέρες κι όχι χθες με την πρόταση μάλιστα της πορτογαλικής ομάδας να είναι 20 εκατ. ευρώ καθαρά συν ακόμα 3 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Ωστόσο το Τριφύλλι αρνήθηκε κατευθείαν τη συγκεκριμένη πρόταση κι έτσι το ταξίδι του Ούγκο Βιάνα δεν είχε καρπούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr