Στην Αθήνα για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ - Τα χρήματα και η απάντηση του Παναθηναϊκού

Η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη πάρα πολύ και προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει.

«Δεν φεύγει ούτε με 50 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομάδας να κάνουν τα πάντα, για να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα σύμφωνα με νέες πληροφορίες που προκύπτουν, ο αθλητικός διευθυντής των «Λιονταριών», Ούγκο Βιάνα πραγματοποίησε ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να πιέσει την κατάσταση και να πείσει τον Παναθηναϊκό να δώσει το «οκ», ώστε ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα της Λισαβόνας.

Παρ’ όλα αυτά η πρόταση των 20 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. μπόνους δεν έγινε δεκτή από το Τριφύλλι με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά η Σπόρτινγκ να αποτύχει στις διαπραγματεύσεις της για τον Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr