Πρόκριση «χρυσάφι» για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που παλεύει για Σπόραρ (vid)

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέκλεισε άνετα τη σλοβενική Τσέλιε και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πρόκριση «χρυσάφι» για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που παλεύει για Σπόραρ (vid)

Την είσοδό τους στους ευρωπαϊκούς ομίλους εξασφάλισε η Σλόβαν Μπρατισλάβας με ευρεία νίκη κόντρα στην Τσέλιε. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 15′ και οι γηπεδούχοι ξέσπασαν με… καταιγίδα τερμάτων (5-0).

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι Σλοβάκοι εξασφάλισαν στο ταμείο τους αρκετά εκατομμύρια ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα του Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός φέρεται να ζητάει από τη Σλόβαν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο δεν ήταν μέχρι πρότινος μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Στη Μπρατισλάβα έχουν σε τεράστια εκτίμηση τον Σπόραρ που έκανε «όργια» στο προηγούμενο πέρασμά του με 60 γκολ και 17 ασίστ σε 78 συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr