Χελάκης: «Πιστεύει κανείς ότι ο Γιοβάνιβιτς δεν ξέρει τίποτα; Σοβαροί να είμαστε...»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την απόφαση να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας στο Καραϊσκάκη.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα Sportday:

Γυρίζει λέει, η Εθνική ομάδα στο Καραϊσκάκη. Μα αυτή ήταν μια από τις πρώτες αποφάσεις που έτρεξε να πάρει η νέα υπό τον Μάκη Γκαγκάτση, διοίκηση της ΕΠΟ. Για να δούμε πως έχουν τα πράγματα. Εδώ και πάνω από ενάμιση μήνα ξέρουμε ότι ο νέος προπονητής θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το μάθαμε, ενώ πρόεδρος ήταν ακόμα ο Τάκης Μπαλτάκος και δεν παραξενεύτηκε κανείς. Όλοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για την καλύτερη δυνατή επιλογή και από πουθενά δεν ακούστηκε το παραμικρό. Η επιλογή θεωρήθηκε απολύτως λογική και ο Μάκης Γκαγκάτσης σαν έτοιμος από καιρό. Τώρα που έγινε γνωστή η πρόθεση για επιστροφή του Καραϊσκάκη άρχισαν οι δυσανεξίες.

Για σταθείτε βρε παιδιά! Ποια ομάδα θα πάει να παίξει εκεί; Δεν θα πάει μια ομάδα με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Πιστεύει κανείς ότι η απόφαση πάρθηκε μόλις χθες και ο Γιοβάνιβιτς δεν ξέρει τίποτα. Σοβαροί να είμαστε…

Αν λοιπόν έχει συμφωνήσει ο νέος προπονητής, σε ποιον άλλον μπορεί να πέφτει λόγος εκτός ίσως από τους παίκτες που κάθε φορά θα καλούνται. Πολύ δε περισσότερο που το γήπεδο του Ολυμπιακού προσφέρεται δωρεάν στην Ομοσπονδία, ενώ για το γήπεδο της ΑΕΚ καταβαλλόταν ενοίκιο. Αλλά είπαμε ότι και αν κάνει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα συνιστά κατρακύλα για το ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr