Παναθηναϊκός: Πότε οι εξελίξεις με Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί μεγάλο στόχο της Μποταφόγκο, η οποία μάλιστα έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Στέλνει... μηνύματα παραμονής και βασικού!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί βασικό στόχο της Μποταφόγκο, η οποία καταβάλει τη δική της προσπάθεια, προκειμένου να τον κάνει δικό της και να εκπληρώσει και τα θέλω του προπονητή της.

Από εκεί και πέρα Παναθηναϊκός και Μποταφόγκο έχουν μπει σε συζητήσεις για τον 22χρονο χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποια εξέλιξη.



Πάντως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ίσως και μέσα στο επόμενο 24ωρο, το θέμα του Έλληνα μπακ να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, σας το αναφέραμε μέσω του newspao.gr, ο Έλληνας άσος επιθυμεί τη μετακίνησή του στη Βραζιλία και περιμένει κι εκείνος τις εξελίξεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr