«Ναι από Βαγιαννίδη για μεταγραφή στη Μποταφόνγκο»

Η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Βραζιλία ο παίκτης του Τριφυλλιού είναι θετικός σε μια τέτοια προοπτική.

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Βαγιαννίδη, η μεταγραφή και ο Κώτσιρας

Όπως σας αποκαλύψαμε στο newspao.gr στη Βραζιλία αναφέρουν το τελευταίο διάστημα πως ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί στόχο της Μποταφόγκο.

Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι πηγαίνουν την υπόθεση κι ένα βήμα παραπέρα, καθώς μεταφέρουν την πληροφορία πως ο παίκτης έχει δώσει το «πράσινο φως», ώστε να μετακομίσει στη «χώρα του καφέ» με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να προβάρει, προς το παρόν, αντιστάσεις.

Από εκεί και πέρα να σας αναφέρουμε ότι ο Άρτουρ Χόρχε είναι ο άνθρωπος που πρότεινε στους Βραζιλιάνους τον Βαγιαννίδη, ο οποίος αντιμετώπισε, τότε, ως προπονητής της Μπράγκα τον Παναθηναϊκό.

Πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην Βραζιλία για λογαριασμό της Μποταφόγκο και θέλει να συνεργαστεί με τον Έλληνα μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr