«Ο Ουζούνι ήταν παράμονος μετανάστης, για αυτό δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα» (vid)

Πληθαίνουν τα σενάρια για τη μεταγραφή του Μίρτο Ουζούνι στον Παναθηναϊκό.

«Ο Ουζούνι ήταν παράμονος μετανάστης, για αυτό δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα» (vid)

Από σερβιτόρος στη Ζάκυνθο… αγωνίστηκε στο επίπεδο του Champions League!

Ο Αλβανός ακραίος επιθετικός δείχνει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από τη Γρανάδα και βλέπει με μια θετική ματιά το Τριφύλλι.

Πριν από τρία χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι του OPEN και αναφέρθηκε στο είδωλό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο πανηγυρισμός μου αλά Ρονάλντο μου βγήκε αυθόρμητα. Όταν βλέπεις από κοντά τέτοιους παίκτες, θέλεις να πάρεις πράγματα. Είναι το είδωλό μου από τα παιδικά χρόνια και ο λόγος που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο.

Στο τέλος ενός αγώνας ζήτησα από τον Κριστιάνο να μου δώσει τη φανέλα του και εκείνος το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί να πάρω τη φανέλα του.»

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Όταν ήμουν στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να με δουν στον Ολυμπιακό. Με δοκίμασε ο Ολυμπιακός. Όμως, έπρεπε να γυρίσω στην Αλβανία με καθαρό μυαλό για να δουλέψω σκληρά και να πετύχω στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω φτάσει μέχρι εδώ τώρα.»

Ο προπονητής, Ανδρέας Γκούσκος τόνισε: «Το παιδί δεν έφευγε ποτέ από το γήπεδο, είχε την ανάγκη να κάτσει εκεί, να εκμεταλλευτεί την ελεύθερη ώρα του γηπέδου. Ήταν παράνομος μετανάστης στη χώρα μας, ίσως, αυτό ήταν και ένας λόγος που δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στη χώρα. Η δουλειά του ανταμείφθηκε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News