Άρης Γάτας: «Θέλει Παναθηναϊκό ο Ουζούνι - Αντι-Μπερνάρ και... καλύτερος ο Σακίρι» (vid)

Ο Άρης Γάτας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Ιωαννίδη, ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Σακίρι και Ουζούνι για την ενίσχυση της επίθεσης.

Άρης Γάτας: «Θέλει Παναθηναϊκό ο Ουζούνι - Αντι-Μπερνάρ και... καλύτερος ο Σακίρι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «3-5-2» στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Δεν το κάνει στρατηγικά ο Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη, εμμένει στην αρχική του απόφαση ”δεν πωλείται” και αυτό ίσως, δημιουργεί μια μεγαλύτερη προσδοκία για αυτούς που θέλουν να πάρουν τον Ιωαννίδη.

Το πιο σημαντικό συνέβη χθες το μεσημέρι, διότι ο Παναθηναϊκός επίσημα ανακοίνωσε πως απέρριψε μια πρόταση 25 εκατ. ευρώ στον Ιωαννίδη. Είναι η μεγαλύτερη πρόταση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ανοίγουν πολλά θέματα μετά από αυτό, διότι η τιμή του Ιωαννίδη, πλέον, ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ. Η στάση του Παναθηναϊκού είναι έντιμη υπό την έννοια, ότι απορρίπτει πολύ μεγάλες προτάσεις. Αν σκάσει πρόταση 30 εκατ. ευρώ, δε γνωρίζω πώς θα αντιδράσει.

Αν δεν προπονηθεί από σήμερα ο Ιωαννίδης, υπάρχει σοβαρός φόβος να μην παίξει ούτε στη ρεβάνς με τη Μάριμπορ ή τη Μπότεφ Πλόβντιβ. Δεν μπορεί να σηκώσει τον ώμο του και να βάλει δύναμη. Είχε και ένα νάρθηκα 15 μέρες, ήταν σε ακινησία.

Η κάκωση τον κρατάει εκτός από τις 7 Ιουνίου. Αυτή η ιστορία δεν αφήνει τον ποδοσφαιριστή να προπονηθεί κανονικά. Δεν μπορεί να πονάει και να παίξει , παραμονεύει ο κίνδυνος της υποτροπής.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να πάρει τον Αλεξανδρόπουλο, τον έδιωξε ουσιαστικά. Δεν έχει βάση η πρόταση των 18 εκατ., συν τον Αλεξανδρόπουλο. Πώς θα κρατηθεί η ισορροπία στα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό, αν ο Ιωαννίδης κοστίζει σε 25 εκατ. ευρώ; Το θέμα Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός το έχει χειριστεί άψογα και είναι συνεπής σε αυτά που είχε πει από την αρχή.

Ο Ιωαννίδης το παίζει έξυπνα, λέει πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και ας το χειριστεί η ομάδα…

Έψαξα το θέμα χθες. Θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Ουζούνι. Μιλάει καλά ελληνικά. Ο ποδοσφαιριστής είναι μεγαλωμένος στη Ζάκυνθο. Θα έχει γρήγορη προσαρμογή στην ομάδα. Φούντωσε το σενάριο με Σακίρι.

Το παιχνίδι διαμορφώνεται σε όλα τα ταμπλό. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια καλή μεταγραφή… αεροδρομίου τις επόμενες μέρες για να φτιάξει το κλίμα. Ο Σακίρι κουμπώνει στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, είναι ένας αντι-Μπερνάρ καλύτερος.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News