Βόμβα: «Ο Παναθηναϊκός είπε όχι σε 18 εκατ. ευρώ συν τον Αλεξανδρόπουλο για Ιωαννίδη»

Νέα αποκάλυψη από την Record, η οποία αναφέρει ότι οι Πορτογάλοι επανήλθαν με σούπερ πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου φορ του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη πρόταση για Ιωαννίδη - Το ποσό και η απάντηση στην Σπόρτινγκ»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε μία νέα πρόταση στην «πράσινη» ΠΑΕ για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία περιλάμβανε 18 εκατομμύρια ευρώ και την επιστροφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη πρόταση δεν φαίνεται να δελεάζει τους «Πράσινους», οι οποίοι έχουν πολύ υψηλότερα στάνταρ για την πώληση του Έλληνα επιθετικού.

Μην ξεχνάμε, ότι λίγες ώρες πριν την πρόταση των Πορτογάλων είχε απορρίψει εκ νέου πρόταση της Μπολόνια περί 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως φαίνεται και από τις κινήσεις της, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν πρόκειται να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους και είναι δεδομένο ότι οι αξιώσεις τους για τον ποδοσφαιριστή θα παραμείνουν υψηλές, μέχρι κάποιο κλαμπ να τις ικανοποιήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News