Υποχθόνιος: «Δικαιώθηκα που είμαι Ολυμπιακός, οι Παναθηναϊκοί υποστηρίζουν κι άλλες ομάδες» (vid)

Ο τράπερ Υποχθόνιος (ΖΝ) αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference και του Youth League από τον Ολυμπιακό και έριξε σπόντες για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Υποχθόνιος: «Δικαιώθηκα που είμαι Ολυμπιακός, οι Παναθηναϊκοί υποστηρίζουν κι άλλες ομάδες» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο podcast ΗΛεΙΑ ΡΙΧΤΟ ο – κατά κόσμον – Τάσος Καρακώστας:

«Δεν είμαι Μπαρτσελόνα, απλά μου αρέσει η μπλούζα. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, δεν υποστηρίζω άλλη ομάδα. Το απέδειξα. Δικαιώθηκα, γιατί η UEFA έχει τέσσερα Κύπελλα.

Το Champions, το Europa, το Conference και το Youth League. Από τα τέσσερα τα δύο τα πήρε ο Ολυμπιακός, οπότε, καλά έκανα και δεν ήμουν άλλη ομάδα.

Αυτοί που μεγαλοπιάνονται είναι οι βάζελοι. Ξέρω εγώ, λένε ότι από Ευρώπη, στην Ισπανία είμαι Ρεάλ, στην Ιταλία… εμείς οι Ολυμπιακοί δεν είμαστε κάτι άλλο!

Είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να υποστηρίζεις κάτι άλλο! Του χρόνου θα είμαστε αντίπαλοι, τι να συμπαθήσω.

Τον αγαπάω τον Τσουκαλά και με τον Snik που έκανε το Live. Δεν το έκανε καλά ο Τσουκαλάς με το κούρεμα, ντράπηκε και έλεγε και άμα πέσω από την Ακρόπολη. Δεν κουρεύτηκε γουλί. Απαλλάσσεται λόγω αγάπης.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr