Ανατροπή με Παβόν στην Γκρέμιο, έτοιμος για plan b ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή με Παβόν στην Γκρέμιο, έτοιμος για plan b ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στο θέμα Παβόν με την Γκρέμιο να δείχνει την τάση να κρατήσει τον παίκτη που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό στο ρόστερ της.

Φωτιά… έχουν πάρει τα σενάρια για τον Παβόν , τον οποίο θα ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Αλόνσο.

Σενάρια ανέφεραν πως η Γκρέμιο κοίταζε τον Παλάσιος (ή τον Ελίασον) για την αντικατάσταση του Παβόν, ρεπόρτερ, όμως, έρχεται για να φέρει την ανατροπή πάνω στο μεταγραφικό ζήτημα.

Ο Ντιόγκο Ρόσι λοιπόν, ρεπόρτερ που ασχολείται με τα θέματα της Γκρέμιο, αποκάλυψε ότι η βραζιλιάνικη ομάδα πήρε την απόφαση να μην παραχωρήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Αργεντινό εξτρέμ, απορρίπτοντας κάθε πρόταση που θα της έρθει, αφού ο παίκτης λογίζεται ως σημαντικό κομμάτι του ρόστερ.

Εάν λοιπόν οι πληροφορίες του ευσταθούν, τότε το «Τριφύλλι» θα πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, με τους Αλόνσο και Παπαδημητρίου να έχουν κάνει την σχετική προεργασία και να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News