Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρέπει να πάρει απαντήσεις, στενεύουν τα περιθώρια

Παναθηναϊκός: Τα «μωρά» που έπαιξαν κόντρα στην Ουνιόν (pics)

Ο καιρός περνάει, πλέον ο Παναθηναϊκός βιάζεται και θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τα βασικά κενά που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ.

Αρχικά, οι δυο υποθέσεις που καίνε τους πράσινους είναι αυτές του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ.

Στη θέση του αριστερού μπακ, ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή πρόταση στον Γιαννούλη και μάλιστα έδωσε χρόνο στον παίκτη ώστε να αποφασίσει.

Πλέον όμως τα περιθώρια στενεύουν και το Τριφύλλι θα πρέπει να έχει μια απάντηση από τον Έλληνα μπακ μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαφορετικά, οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση ο αριστερός αμυντικός να έχει κλείσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην συνέχεια θα τρέξει και το θέμα του αριστερού εξτρέμ, μια μεταγραφή που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Τότε είναι που ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα και το όνομα του εξτρέμ θα είναι μέσα σε αυτήν ώστε να αγωνιστεί κανονικά στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τέλος, και ο Αλόνσο χρειάζεται να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα από νωρίς έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ διαθέσιμο τον επόμενο μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News