Παναθηναϊκός: «Εγκαταλείπει την υπόθεση Ιωαννίδη η Στουτγκάρδη»

Υποχωρεί στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη η Στουτγκάρδη σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»

Η γερμανική ιστοσελίδα «Kicker» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις προθέσεις της Στουτγκάρδης αναφορικά με τις υποθέσεις του Φώτη Ιωαννίδη και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Αυτό αναφέρει πως οι Σουηδοί αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από τον 24χρονο Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, αφού μετά και τις τελευταίες προτάσεις της Ίπσουϊτς που απέρριψαν οι «πράσινοι» θεωρούν πως το κόστος μίας ενδεχόμενης μετακίνησής του έχει ξεφύγει από τα δικά τους οικονομικά πλαίσια.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την περίπτωση του 20χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει πάντα στην λίστα της γερμανικής ομάδας, αφού θεωρούν πως μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον «δικέφαλο του βορρά» σε περίπτωση που αποφασίσουν να κινηθούν για κείνον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr