Παναθηναϊκός: Ξεκινά σήμερα προετοιμασία με αρκετούς απόντες – Ένα νέο πρόσωπο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αρχίζει σήμερα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αρχίζει σήμερα, υπό τον Ντιέγκο Αλόνσο, τους τέσσερις νέους συνεργάτες του, αρκετούς απόντες και επίσης αρκετές εκκρεμείς προσθήκες.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός και Κώτσιρας, που θα ενσωματωθούν το Σάββατο, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Άλλωστε οι τέσσερις τους είχαν λιγότερη άδεια λόγω των φιλικών της Εθνικής ομάδας.

Επίσης απόντες θα είναι λόγω συμμετοχής στο Euro οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς (Σλοβενία), Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς (Σερβία) και Κλεϊνχέισλερ (Ουγγαρία), που θα επιστρέψουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων τους στη διοργάνωση.

Σήμερα στο Κορωπί αναμένονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Αράο και Γερεμέγεφ.

Νέο πρόσωπο θα είναι ο νεοαποκτηθείς Μπάλντοκ.

Παράλληλα επιστρέφουν μέχρι νεωτέρας από τους δανεισμούς τους οι Τσοκάι και Τρουιγέ, ενώ στην προετοιμασία θα συμμετέχουν οι νεαροί Φικάι, Κυριόπουλος, Κάτρης, Τιάγκο Ρομάνο, Νταμπίζας, Καρακασίδης και Μπρέγκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News