Παναθηναϊκός: La Liga «καλεί» Ιωαννίδη - Στο κάδρο ισχυρή ισπανική ομάδα

Η Τζιρόνα φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα τον Φώτη Ιωαννίδη για την αντικατάσταση του Αρτέμ Ντόβμπικ.

Παναθηναϊκός: La Liga «καλεί» Ιωαννίδη - Στο κάδρο ισχυρή ισπανική ομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport 24, όνειρο της Τζιρόνα αποτελεί η μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη για το καλοκαίρι.

Μετά από μια σούπερ σεζόν με την κατοχύρωση της 3ης θέσης και της αυτόματης εισόδου στους «χρυσούς» ομίλους του Champions League η ισπανική ομάδα θέλει να ενισχυθεί για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν και έχει σε πρώτο πλάνο τον Ιωαννίδη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ντόβμπικ όπως όλα δείχνουν, θα πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τζιρόνα θα βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Για την… ιστορία ο Ντόβμπικ «συναντήθηκε» με τον Παναθηναϊκό στους αγώνες για τον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ντνίπρο.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Ιωαννίδη το τρέχον καλοκαίρι.

Ο «πράσινος» σέντερ φορ θα αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην ομάδα για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr