«Γκρέμισε» τον Ιωαννίδη ο Ρούντιγκερ - Η στιγμή του τραυματισμού (vid)

«Γκρέμισε» τον Ιωαννίδη ο Ρούντιγκερ - Η στιγμή του τραυματισμού (vid)

Τα… είχε όλα ο Παναθηναϊκός, απέκτησε έναν ακόμη «πονοκέφαλο» με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς στο Αυστρία-Σερβία αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στα φιλικά των εθνικών ομάδων και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός του Τριφυλλιού δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα από τον Ρούντιγκερ στο πρώτο 5λεπτο της συνάντησης και αντικαταστάθηκε αμέσως από το παιχνίδι.

Ο Ιωαννίδης έδειξε να πονάει αρκετά στον ώμο, ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί (η Εθνική βρήκε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Τζόλη) μετά τη διεκδίκηση που οδήγησε στον τραυματισμό και στη συνέχεια κάλεσε το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης».

Δίχως να υπάρχει «εικόνα» για το πρόβλημα του Ιωαννίδη, η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 11ης του Ιούνη απέναντι στη Μάλτα κρίνεται αμφίβολη. Να σημειωθεί πως η «πρώτη» στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη στις 17/6.

Δείτε στο 0:28:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News