Αλόνσο: «Τα συστήματα δεν είναι σημαντικά - Γνωρίζω διάφορες αγορές...» (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ρωτήθηκε για το σύστημα που θα παίξει και για τις αγορές που θα προτιμήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αλόνσο: «Τα συστήματα δεν είναι σημαντικά - Γνωρίζω διάφορες αγορές...» (vid)

Αναλυτικά:

Ερώτηση για το σύστημα που θέλει να καθιερώσει:

«Τα συστήματα δεν είναι σημαντικά, σημαντικό είναι να ξέρεις τι κάνεις με κάθε σύστημα. Μπορείς να βρεις ομάδες που παίζουν 4-4-2 και είναι διαφορετικές. Εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα το 4-2-3-1 ή το 4-3-3.

Πιο σημαντικά όμως είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών και τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το σύστημα. Δεν μπορούμε να παίξουμε με πέντε αμυντικούς, αλλά και πάλι το θέμα δεν είναι πόσους παίκτες θα βάλεις στην άμυνα, αλλά πώς θα το κάνεις. Πάντα όμως θα έχουμε πίεση, ένταση και κάθετο παιχνίδι».

Για το αν θα διατηρηθεί η στροφή στο ελληνικό στοιχείο και για τις γνώσεις του στην αγορά της Λατινικής Αμερικής κι αν θα ανοίξουν νέες αγορές για το Παναθηναϊκό:

«Για το δεύτερο σκέλος, το γεγονός ότι γνωρίζω διάφορες αγορές μπορεί να βοηθήσει στο να έρθω πιο κοντά με διάφορα ονόματα. Ουσιαστικά δεν σβήνουμε καμία πιθανότητα και βεβαίως δουλεύουμε πολύ δυνατά σε μια βάση Ελλήνων παικτών. Όταν έχεις δυνατούς Έλληνες παίκτες, η ομάδα γίνεται πιο δυνατή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News