Ντιέγκο Αλόνσο: Το πρώτο σχόλιο για τις μεταγραφικές εξελίξεις - Τι είπε για Ιωαννίδη (vid)

Ντιέγκο Αλόνσο: Το πρώτο σχόλιο για τις μεταγραφικές εξελίξεις - Τι είπε για Ιωαννίδη (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορούσε να μη μιλήσει για τις μεταγραφές στην παρουσίασή του στο Νομισματικό Μουσείο.

Αναλυτικά:

Ερώτηση για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έρχονται σύντομα και αν υπάρχει χρόνος για να περάσει τα στοιχεία που θέλει:

«Πρέπει να διαιρέσουμε σε δύο θέματα την ερώτηση. Το πρώτο, πώς θα φτάσουμε για να παίξουμε το πρώτο ματς ευρωπαϊκό ματς, που είναι ο πρώτος μας στόχος. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να φτάσουμε σε καλή κατάσταση.

Ξέρουμε όμως και τα χαρακτηριστικά της αγοράς, ότι το φώτο-φίνις του σχηματισμού της ομάδας θα είναι στις 31 Αυγούστου.

Όσον αφορά στην τακτική, αναμφισβήτητα, σε πέντε εβδομάδες θεωρούμε πως θα είμαστε μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται και θα παίζει πολύ καλά. Και με την πάροδο των μηνών και των παιχνιδιών θα γινόμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι».

Ερώτηση για το αν εκτιμά ότι χρειάζονται πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, τις βελτιώσεις χρειάζονται και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ιωαννίδη:

«Αναφορικά με το ρόστερ, πιστεύω πως η ομάδα έχει μια γερή βάση. Θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να τη βελτιώσουμε. Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση, ώστε να βρούμε παίκτες με τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι.

Αν θέλουμε ομάδα με ένταση, γρήγορη και που να παίζει κάθετα, θέλουμε τέτοιους παίκτες. Όσον αφορά στον Ιωαννίδη, είναι ένας βασικός παίκτης για μας. Το τι μπορεί να συμβεί στην αγορά δεν μπορώ να σας το πω τώρα, αλλά ναι, θέλω να τον έχω μαζί μου. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, χρειαζόμαστε τους καλύτερους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News