Παπαδημητρίου: «Αυτοί είναι οι λόγοι που επιλέξαμε Αλόνσο - Τα τρία στοιχεία» (vid)

Παπαδημητρίου: «Αυτοί είναι οι λόγοι που επιλέξαμε Αλόνσο - Τα τρία στοιχεία» (vid)

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκανε τον πρόλογο στο Νομισματικό Μουσείο για την παρουσίαση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους το Τριφύλλι προχώρησε στην πρόσληψη του Ουρουγουανού.

Αναλυτικά:

«Φέραμε 2 Κύπελλα, μπήκαμε στους ομίλους της Ευρώπης ξανά. Σίγουρα δεν ήρθε ο μεγάλος στόχος μας, που είναι να γίνουμε πρωταθλητές.

Θέλουμε να βελτιώσουμε το μοντέλου παιχνιδιού μας. Ποια είναι τα 3 στοιχεία που θέλαμε να έχει ο προπονητής μας: άμεσο και κάθετο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταβιβάσεις και σοβαρό πλάνο.

Μεγαλύτερη ένταση, μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, για να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό.

Κι έναν προπονητή που θα ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και τι εστί Παναθηναϊκός. Να βγάλει το 100% των παικτών. Η ενότητα είναι κομβικής σημασίας. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την ενότητα για να φέρουμε τον ΠΑΟ στην θέση του πρωταθλητή.»

Και συνέχισε: «Η προσωπικότητα και η φιλοσοφία του Αλόνσο είναι πολύ συμβατά σε αυτό που ψάχνουμε. Καλή επιτυχία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News