Για οικογενειακούς λόγους δεν ήρθε ο Μαουρίτσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Ιταλιάνο για Παναθηναϊκό - Σε ποια ομάδα «έκλεισε»!

Δεν τον… ήθελε τον Παναθηναϊκό στο θέμα του Μαουρίτσιο Σάρι καθώς οι επαφές των δύο πλευρών έγιναν σε άσχημο τάιμινγκ για τον Ιταλό τεχνικό που αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή, να ακούσει το «ναι» από τον Μαουρίτσιο Σάρι αλλά τελικά δεν έλαβε οριστική απάντηση εντός της προθεσμίας που είχε ορίσει.

Το Τριφύλλι διακινδύνεψε να τα «τινάξει» όλα στον… αέρα και ο νέος τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο θα τρέξει σαν… τον Αλόνσο για να συμμαζέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος «ανέβηκε» πλέον στην κορυφή της πυραμίδας του Τριφυλλιού βάζοντας σφραγίδα στην «επόμενη μέρα».

Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν 3 εβδομάδες ταξίδεψε στην Ιταλία για λογαριασμό του Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός τον υποδέχτηκε στο σπίτι του όπου και έφαγαν μαζί. Συζητώντας το πλάνο, τη φιλοδοξία, τα δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ξεκαθαρίστηκε στον Σάρι πως τον θέλει για πυλώνα αυτού του πλάνου. Η κουβέντα μάλιστα μπήκε και σε λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιο του 65χρονου.

Τα οικογενειακά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Μαουρίτσιο Σάρι, δεν του επέτρεψαν να απαντήσει οριστικά στον Παναθηναϊκό μέχρι σήμερα.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση να οδηγηθεί το «τριφύλλι» σε άλλη λύση για τον πάγκο του, καθώς δε γινόταν να περιμένει άλλο τον Ιταλό. Για τον οποίο έφτασε ως το… και πέντε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News