Παπαδημητρίου το απόλυτο αφεντικό: Το παρασκήνιο με Παλασίος, μεταγραφές και ανανεώσεις

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου πήρε πάνω του το μέλλον του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού και η απόκτηση του Ντιέγκο Αλόνσο δείχνει πως πλέον ο τεχνικός διευθυντής είναι η «κορυφή» του Τριφυλλιού.

Παπαδημητρίου το απόλυτο αφεντικό: Το παρασκήνιο με Παλασίος, μεταγραφές και ανανεώσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες για να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο, συνάντησε… τοίχο.

Αμέσως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε εντολή στον Γιάννη Παπαδημητρίου να πάρει τις αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» και έκλεισε τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Αλόνσο έχει εικόνα για το ρόστερ των «πρασίνων», η εισήγηση του Παπαδημητρίου είναι να αποκτηθούν δύο εξτρέμ, ένας στόπερ και ένας αριστερός μπακ, κάτι το οποίο δείχνει να αποδέχεται ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ο Παπαδημητρίου, επίσης, έχει προτείνει στον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης να χρησιμοποιήσει τον Αράο ως στόπερ, έτσι ώστε, ο Παναθηναϊκός να μη βγει στην αγορά για δύο στόπερ που ήταν και η αρχική εισήγηση του νέου προπονητή.

Δεν έχει «κλειδώσει» κάποια απόφαση σχετικά με αυτό, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την περίοδο της προετοιμασίας.

Με υπογραφή Παπαδημητρίου θα γίνουν οι ανανεώσεις Κώτσιρα-Ντραγκόφσκι, με υπογραφή Παπαδημητρίου – Αλαφούζου, θα αποχωρήσει ο Παλάσιος. Να τονιστεί ότι ο Αλόνσο δεν αναμείχθηκε στην υπόθεση του «Τούκου».

Ο Αλόνσο, επίσης, φέρεται να έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός 8-10αριού.

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα κριθούν οι Τζούρισιτς, Βιλένα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Γερεμέγεφ, Πάλμερ Μπράουν και Πέρεθ και από κει θα κριθεί αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές ή όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News