Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Αλόνσο! Φουλάρει για 4 μεταγραφές – Οι θέσεις

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει μελετήσει ήδη το ρόστερ της ομάδας για να γίνει η μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Αλόνσο! Φουλάρει για 4 μεταγραφές - Οι θέσεις

Ο Ουρουγουανός προπονητής έρχεται και σηκώνει… μανίκια με το «καλημέρα» στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για άλλη καθυστέρηση.

Ο Παναθηναϊκός «έπαιξε και έχασε» στην υπόθεση Μαουρίτσιο Σάρι και σπατάλησε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για την απάντηση του Ιταλού προπονητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως από το SDNA, ο Αλόνσο, για αρχή, θα κάνει τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες για τα προκριματικά του UEFA Europa League.

Ο μεγάλος στόχος των «πρασίνων» είναι η είσοδος στους ευρωπαϊκούς ομίλους το φετινό καλοκαίρι και το Τριφύλλι άρχισε να «δουλεύει» πάνω σε αυτό.

Μετά την απόκτηση των Μαξίμοβιτς και Μπάλτογκ, υπολογίζονται τέσσερις ακόμα μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν περισσότερες εάν υπάρξει πώληση.

Δύο εξτρέμ, όπως προαναφέραμε, ένας αριστερός μπακ (με την περίπτωση του Γιαννούλη να αποτελεί προτεραιότητα) κι ένας κεντρικός αμυντικός ει δυνατόν αριστεροπόδαρος.

Η τελευταία περίπτωση, του στόπερ δηλαδή, ενδέχεται να κλείσει πιο αργά από τις άλλες με δεδομένο ότι στην προετοιμασία θα βρίσκεται ο Μάγκνουσον, έχει ήδη μείνει ο Γέντβαϊ, υπάρχουν οι Αράο, Σένκεφελντ και θα διαπιστωθεί πότε ο Πάλμερ Μπράουν θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα. Προς το παρόν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά είναι σε φάση ατομικού τρεξίματος.

Exit mobile version