Παναθηναϊκός: Τόσα θέλει ο Τσέριν για να ανανεώσει

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό παίκτη, όπως ο Άνταμ Τσέριν, ωστόσο οι συζητήσεις περί ανανέωσης συμβολαίου δεν έχουν ευδοκιμήσει ακόμη.

Παναθηναϊκός με πολλές απουσίες αλλά επιστροφή Τσέριν

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτίσει το πλάνο της νέας σεζόν κι όλα αυτά θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που θ’ ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας, καθώς αυτή τη στιγμή το «καυτό» θέμα είναι εκείνο.

Από εκεί και πέρα ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο ρόστερ των πράσινων είναι ο Άνταμ Τσέριν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2026, ομως στο Τριφύλλι θέλουν να τον δέσουν στο Κορωπί έως το 2028.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ατζέντης του Σλοβένου μέσου ζητάει διπλασιασμό αποδοχών του πελάτη του, ο οποίος αυτή τη στιγμή λαμβάνει 250 χιλ ευρώ από το 2022 που αποκτήθηκε.



Με λίγα λόγια η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητάει από τον Παναθηναϊκό να διαθέσει ένα ποσό στα 750 χιλ και τότε θα ανανεώσει εκείνος, χωρίς όμως ο ελληνικός σύλλογος να επιθυμεί σε πρώτη φάση να δώσει τόσα λεφτά.

Μάλιστα προκειμένου ν’ αυξηθεί η πίεση προς την πλευρά της ομάδας, ο Αμίρ Ρούζνιτς που είναι ο μάνατζερ του παίκτη άφησε να εννοηθεί στον Τύπο πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τσέριν.

Η αλήθεια είναι πως ο κροατικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον μέσο του Τριφυλλιού, αλλά προς το παρόν μόνο φιλολογικά και χωρίς να έχει γίνει επίσημη κρούση. Από εκεί και πέρα η Ντιναμό θέλει να προσφέρει 2 εκατ ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός για να συζητήσει πιθανή πώληση κοστολογεί τον παίκτη από 6 εκατ και πάνω.

Exit mobile version