Σοϊλέδης: «Έχω κάνει ομαδικό σεξ, έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά!» (vids)

Σοϊλέδης: «Έχω κάνει ομαδικό σεξ, έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά!» (vids)

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στο Sex Podcast με την Δάφνη Καραβοκύρη και μίλησε για τις σεξουαλικές του εμπειρίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού από τη Μαριλίνα Κυπαρίσση μέσω Instagram:

«Υπάρχουν φορές πάνω στο σεξ που δεν ξέρω γιατί, αλλά μου σκάνε σκέψεις που δεν θα έπρεπε να έχω εκείνη τη στιγμή. Σκέψεις που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής, άγχη και τέτοια που έχεις μέσα στη μέρα. Χάνεις λίγο τον ειρμό σου εκείνη τη στιγμή.

Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το σεξ σε μια σχέση και στη ζωή μας. Από εκεί ξεκινάνε όλα, σίγουρα και από την αγάπη και τον έρωτα, αλλά αν δεν υπάρχει το σεξουαλικό κομμάτι μέσα, πάμε σε άλλο επίπεδο τότε. Η μεγαλύτερη αποχή που έκανα από το σεξ ήταν στο Survivor» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500» πρόσθεσε.

«Το μέγεθος μετράει, τι συζητάμε; Μα δεν μπορεί να μη μετράει, πώς θα γίνει; Έχω κάνει ομαδικό σεξ. Ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε διασκέδαση, έχει συμβεί 2-3 φορές. Και με 2 φίλους μου και με 2 γυναίκες. Έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πως οι διάσημοι το διαχειρίζονται αυτό. Πήγαινα να παίξω padel και με περίμεναν απ’ έξω κάμερες. Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor που πήρα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το έχω ζήσει πολύ ακραία όλο αυτό.

Να σου πω την αλήθεια, είναι κουραστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα. Δεν μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις. Να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα, θα σε κοιτάνε και θα σε κρίνουν. Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτό το πράγμα» κατέληξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News