Θανάσης Κολιτσιδάκης στο Fox Prime: «Η εποχή Κόκκαλη είχε διαιτητές καμικάζι»
Στην αποκαλυπτική συζήτηση, ο Κολιτσιδάκης διηγείται ιστορίες από τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του ’90, αναφέρεται στον Γιώργο Βαρδινογιάννη και στους σπουδαίους προπονητές με τους οποίους δούλεψε και θυμάται τα μεγάλα ματς με τον Άγιαξ.
Παράλληλα, ο άλλοτε παίκτης των Πράσινων μιλάει για το Μουντιάλ του 1994 και τη μάχη του με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σχολιάζει τα κακώς κείμενα του τωρινού Παναθηναϊκού ενώ είναι “καυστικός” για τη διαιτησία και το πώς αυτή έχει αντιμετωπίσει το Τριφύλλι.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης εξιστορεί φοβερά περιστατικά με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον Αλκέτα Παναγούλια, ενώ παίρνει θέση για την υπόθεση Μπενίτεθ με μία ατάκα που θα συζητηθεί.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Θανάση Κολιτσιδάκη στο Fox Prime:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»